think of all the beauty still left around you and be happy

 

Cause together we got plenty super power

2013. Året min familj aldrig kommer att glömma, men jag skulle vilja tacka några speciella, för det ni gjort och gör för mig. Antagligen väldigt omedvetet av er dessutom, men vissa händelser känns mer i mitt hjärta än ni kan förstå. Ni vet vilka ni är så nämner inga namn.

 
Hon som stod vid min ytterdörr den 27 maj mitt i natten och grät floder med mig, som stod och höll om mig i spöregnet och lät mig gråta något hysteriskt, skaka något enormt, men som lät mig vara precis så som jag behövde vara. Samma person dök upp på begravningen och det kommer jag aldrig att glömma, aldrig att sluta värdesätta heller. Fantastiska, fantastiska människa. Herregud vad jag uppskattar allt du gjort för mig. 
Är dig evigt tacksam. Vet att vi kommer stå bredvid varandra, även när vi går runt med rullatorer och rullstolar. 


Var med säkerhet påväg in i en mörk period ett tag, och jag brydde mig inte att försöka göra något åt det, men en långpromenad senare var jag påväg hem. Går in på mitt rum och där ligger en påse med lösgodis och bullar.  Ni kanske tänker "jaha, mer då? Var det allt?, men den gesten kom som sänd från ovan. Började gråta för att jag blev så ofattbart glad över att någon gjort detta, för mig. Här ändrades allt, den där mörka tiden började sina, och jag gick från att inte bry mig om särskillt mycket till att vara glad och tacksam. En liten tanke från en vän som ville visa sin uppskattning som blev så mycket större och viktigare än vad hon trott från början.
 

Mina två fantastiska boys som följde med mig 30mil neråt i landet, två gånger dessutom. 
Vet att ni alltid står bakom och att ni ville se mitt andrahem med mig är underbart.Tack för alla x antal sms, x antal samtal och för alla x antal tårar som ni lagt med mig och som ni torkat bort. Tack för att ni alltid håller om mig, helt utan anledning. 
 
 
Mina fantastiska föräldrar, mina syskon, always. Min fina familj. Tack för all kärlek som är så gränslös. 
 
 
Till hon som räddat mig under hela sommaren och hela hösten. Egentligen hela året! Vi har blivit ännu tajtare, trodde inte ens att det gick faktiskt. Är tacksam för att du gick på begravningen, vet att du gjorde det för min skull. När jag tänker tillbaka på sommaren och på de stunder jag var som gladast, så var det med dig varje gång och jag är tacksam för att du lät mig vara för mig själv, nedstämd, bara vara med min musik och med mina tankar. Tack för alla tusentals skratt. Älskade bästa vän, tack tack tack.  Jag har tur som har dig. 
 
 
Till min Underbara mormor, för att du är kvar här med oss. Du kommer aldrig att vara ensam. Tack för att du är kvar och för att du ställer upp, skrattar, och bara är du. Kan inte önska mer.

RSS 2.0